Archive for Prosinec, 2013

Nespresso na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

Středa, Prosinec 4th, 2013

V rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se agentuře McCoy & Partner podařilo partnerské propojení festivalu a značky Nespresso. Pro prémiovou značku kávy je důležitá podpora kultury i filmu a proto se značka hrdě stala oficiální kávou 49. ročníku MFF Karlovy Vary. Nespresso využilo partnerské propojení pro B2C i B2B komunikaci. Koncového zákazníka značka oslovila díky dobře situovanému Nespresso Café na konci Dvořákových sadů, jejíž realizaci a provoz zajišťovala agentura McCoy & Partner. Návštěvníci festivalu zde mohli ochutnat všechny Nespresso Grand Cru kávy spolu se speciální nabídkou Ice Coffee a zároveň si mohli v této kávové oáze osahat a vyzkoušet designové Nespresso stroje pro domácí použití. V rámci B2B komunikace využila značka propojení s partnery festivalu a účastnila se tak významných společenských událostí pořádaných v rámci filmového festivalu.

 

Otevření „Boutique in Mall“

Středa, Prosinec 4th, 2013

24. září 2014 společnost Nespresso za podpory realizačního týmu agentury McCoy & Partner  slavnostně odhalila nový Nespresso Boutique. Výstavní síň kávy a nový prodejní koncept “Boutique in Mall” byl představen v Centru Černý Most. Moderování celého večera se ujala Gábina Partyšová. Tanečnice Qaša společně se svým partnerem odhalila v rámci svého vystoupení oponu butiku, zatímco milovník kávy a člen Nespresso Clubu Jiří Korn  během večera odtajnil své kávové preference. Symbolickou slavnostní pásku přestřihl Juraj Juhász, Nespresso Country Business Manager, a Stéphane Arnaud Burlin, General Manager společnosti Unibail Rodamco. V neformální části programu přítomným hostům Jiří Korn připravoval kávu a atmosféru dokreslovala energická hudební skupina Inflagranti.

 

Velká vánoční soutěž s bene+ GE Money Bank

Středa, Prosinec 4th, 2013

Během podzimu 2014 jsme pro věrnostní program bene+ společnosti GE Money Bank připravili spotřebitelskou soutěž o výhry v celkové hodnotě 500 000 Kč. Cílem bylo zvýšit nákupy klientů u partnerů programu bene+. Vytvořili jsme mechaniku soutěže včetně SMS systému a soutěžní microsite. Výhry byly výhercům rozesílány a pro jednoho z nich jsme uspořádali osobní předání za přítomnosti zástupců Lékáren BENU. Do soutěže bylo posláno více než 5700 zpráv.